KEK PENGANTIN SPECIAL DI MELAKA

Author: . // Category: , , ,
Mulakan dengan bismilla....
hai sume, ha skarang ni da bulan 5, xlame lagi da nk masuk bulan 6, mmg banyakla AKAK trime tempahan kek2 pengantin ni...
kepada uolls di luar sane yg ingin menempah kek pengantin, boleh la tempah sekarang, AKAK bg harga yg terbaek ok!!!
Tempahla sekarang b4 terlambat, kalo da lewat sgt t, xterdaya AKAK nk wat ok???hehehe
Ape2 pon akak cuba wat yg terbaek utk costumer AKAK k????











kek ni around RM 200 jika kek sponge, kek sahaja, jika mau stand die, kene sewa n bayar lebih cket je...xmahal pon
kalo kek butter around RM 300... harga boleh runding lagi yer(mengikut keadaan)

di sini AKAK letak beberapa kek yg penah AKAK wat k..tgk2 la...



^yg atas ni harganya RM 80 kek sponge coz kek ni around 1.5 kg - 2 kg..



^yg ni plak RM 400 kek sponge xserta dgn stand, stand perlu disewa..kek ni 5 tingkat..kalo kek butter, die de mahal cket, around RM 500..harga mengikut keadaan taw...almaklum la , harga tepung makin naek hehehe



^ yg ni around RM 85, kek sponge and berat die dlm 2kg...stand yg tu diberi, xperlu sewa...kalo kek butter mahal cket la around RM 100



^yg ni kek 4 tngkat, harganye RM 330 kek sponge, stand tu termasuk harga n kalo kek butter around RM 400...



^yg ni lak harganya RM 80, kek sponge, kalo kek butter around RM 95, akak ley wat pelbagai bentuk yg cun2 =) bentuk kek boley runding...

anda boleh membuat tempahan pada sy di 013 6299513 @ di no kedai kek sy di 06 2619513

YATIE KEK & PASTRY

2 Responses to "KEK PENGANTIN SPECIAL DI MELAKA"

Faizati Says :
June 5, 2012 at 5:10 AM

salam..nak tanyer kat sini ader jual mould coklat x?

mohd mazhar minhat Says :
April 16, 2014 at 9:43 PM

slm. sy menjual produk mister cocoa dgn harge yg murah di pasaran (area melaka). Boleh lihat di FB Mister Cocoa atau di blog mistercocoa.blogspot.com
Berminat boleh call/whatsaap : 0199000625 - maza-

Post a Comment

sila baca sila komen boleh tempah